Tot ce trebuie să știi despre invitațiile de nuntă

Tot ce trebuie să știi despre invitațiile de nuntă!

Dacă aveți în plan să vă comandați invitațiile de nuntă, acest articol este pentru voi. Aflați tot ce trebuie să știți pentru a le comanda, sigila și livra la invitații voștri.

 Definiți-vă stilul nunții

Invitația de nuntă este primul lucru pe care invitații voștri îl vor vedea legat de nunta voastră. Împreună cu locația și ora evenimentului, stilul invitației de nuntă indică formalitatea nunții voastre. Înainte de a începe să va căutați papetaria de nuntă, ar trebui să aveți o idee despre tipul de eveniment pe care îl veți avea. Clasic și elegant, casual și relaxat sau glam și modern, pentru a putea alege un stil de invitație care să fie în aceeași notă. Apoi, inspirați-vă de pe site-uri de nunți, Instagram sau Pinterest și alegeți câteva modele de invitații de nuntă care va plac. Oferiți-le designerului vostru pentru a-i face o idee de ce anume vă place.

 Cunoașteți-vă culorile

Gândiți-vă și la culorile pe care vreți să le includeți în tema nunții voastre. Poate doriți să includeți acele nuanțe în designul invitației de nuntă și în restul papetariei (cum ar fi escort card urile, place cardurile, meniuri, etc) pentru un aspect unitar. Deși cartonul alb, crem și ivoar combinat cu un font negru sau auriu este alegerea clasică pentru o invitație de nuntă formală, îți poți înfrumuseța invitația cu tot felul de ilustrații, fonturi metalice, hârtie în diverse culori și interioare de plic.

 Jucați-vă cu forma și dimensiunea invitației

Fiți creativi când vine vorba de invitațiile de nuntă. Puteți alege invitații de nuntă rotunde, pătrate, livrate într-o sticluța, printate pe plexiglas și livrate într-o cutie, etc. Nu cred că există limite când vine vorba de invitațiile de nuntă. Poate doar cele financiare, dar aici voi știți ce buget alocați pentru realizarea invitațiilor de nuntă. Puteți să va inspirați din colecția noastră de invitații de nuntă AICI.

Asigurați-vă că sunt lizibile

Pe măsură ce luați în considerare culorile, nu uitați de text. Informațiile pe care le treceți acolo reprezintă întregul motiv pentru care trimiteți acea invitație. Galbenul și culorile pastelate sunt culori destul de dificil de citit, așa, că, dacă mergeți pe aceste nuanțe, asigurați-va că fundalul contrastează suficient pentru a fi ușor de citit.

Nu încărcați invitația

Enumerați doar punctele cheie ale invitației: numele voastre, numele părinților sau al nașilor (opțional), ora și locația ceremoniei și ora și locația petrecerii. Evitați poliloghiile și grafica excesivă! Văd incontinuare o mulțime de invitații kitschoase (că altfel nu am cum să le spun). Să știți că, includerea de numeroase detalii sau prea multe ilustrații vor îngreuna citirea, iar invitația nu va mai fi deloc elegantă va fi doar un kitsch. So keep it simple!

Începeți din timp

Poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni, sau mai mult, în funcție de complexitatea proiectului, pentru a realiza papetaria de nuntă. Începeți să va căutați un designer pe gustul vostru cu 9- 10 luni înainte de eveniment și încercați să va comandăți invitațiile cu 4- 5 luni înainte pentru a fi gata de trimis sau de înmânat invitațiilor cu 8- 10 săptămâni înainte de nuntă. Dacă organizați o nuntă într-un alt oraș, țară sau vă căsătoriți de sărbători, ar fi bine să trimiteți invitațiile chiar și mai devreme.

Luați în considerare costurile

Prețurile per invitație pot varia foarte mult. Totul depinde de design, carton, plic, metota de tipărire (letterpress, folio, gravură, etc) , design personalizat, interior plic, etc. De aceea este important să vă cercetați opțiunile din timp, astfel încât să vă puteți alege prioritățile. De asemenea, dacă intenționați să angajați un caligraf, analizați costurile în același timp în care vă alegeți invitațiile.

Numărați-vă bine invitații

Nu aveți nevoie de o invitație pentru fiecare invitat. Aruncați o privire la lista de invitați și vedeți pe cine puteți exclude. De exemplu, cuplurile care locuiesc împreună pot primi o singură invitație, cuplurile care locuiesc separat, puteți trimite o invitație invitatului de care sunteți mai apropiat și să includeți ambele nume pe plicuri. Familiile primesc o singură invitație (adresată “Familiei Popescu” de exemplu).

Nu uitați de restul papetariei de nuntă

Comandați-vă meniurile, placecardurile, numerele de masă, etc. o dată cu invitațiile. În acest fel, designerul vostru poate include toate piesele într-o singură comandă, ceea ce va poate economisi bani și timp. Este de asemenea, o modalitate bună de a vă asigura că toată papetaria are un aspect unitar și coerent, chiar dacă doriți mici modificări pentru fiecare element în parte. De aseemenea, nu uitați de etichete pentru mărturii (dacă este cazul) și alte decorațiuni (semn de bun venit la intrare).

Vă las aici puțină inspirație, care sper să vă fie de ajutor!

4185c485a2117b0607b40ea4fa5a669e

Sursa fotografie Cassey Ho

6ed7f35e5dc4b277778e318ee0e54ad5

Sursa fotografie Will Reid

Miller+and+Patton-1

Sursa fotografie Karla Lim

Written+Word+Semi+Custom+Suites+2017-118

Sursa fotografie Karla Lim

invitatie-de-nunta-cu-foita-aurie
invitatie-de-nunta-burgundy-cu-sigiliu-with-love

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *